@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

marți, 8 septembrie 2015

SuperBlog 2015 - Timeline

Este foarte interesant de urmărit ceea ce se întâmplă zilele acestea în blogosfera românească, pentru că în scurt timp va debuta cea mai aprigă competiție a bloggerilor, cu un public participant amplu ce destupă gurile butoaielor de tărie, pentru a seca fluxul inspirațional ce zace în mâzga de pe fund. Pretențios, nu? De fapt, sunt atât de molipsitoare aceste formulări pompoase, încât ajungem să ne construim propriile șabloane pentru că ar fi mai ușor digerabile... La mine nu e cazul, și oricum nu e necesar să intrăm acum în polemici care nu ne sunt la îndemână. 

Una peste alta, dacă tot v-am introdus în temă, haideți să vă spun în ce belea m-am bagat. Superblog se numește daravera asta pe care v-am expus-o în termeni exigenți mai sus. Se preconizează o vreme capricioasă, plină de intemperii literare și calamități literale. Aflată la ediția cu numărul 11, SuperBlog aniversează șapte ani de când a lansat pe băncile facultății pasionaților de blogging mii de "scriitori" anonimi, care fac din blog un stil de viață, și nu o simplă modalitate de promovare meschină. 1 octombrie - 30 noiembrie...două luni de foc...zeci de flinte, probe-fulger lansate de sponsori...provocări intermediare și complementare...sute de redute blogosferice aflate pe tușa de start. Urmăriți "Timeline-ul" pentru a fi în trend și la curent cu noile achiziții ale firmelor românești și nu numai, care ne momesc cu lanseta!

Începe...To Be Continued...

2 comentarii:

  1. Bun venit in SuperBlog 2015! Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere