@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

@IMapp BUcuresti 2015 - peste 5 secole de traditie //// #556deanibucuresti

vineri, 9 octombrie 2015

Stampila autonoma - #libercugetator

Ștampila autonomă nu este o ustensilă de uz casnic, și nici o unealtă de birou...e spirit independent și liber cugetător. Nu e marcă înregistrată, și nici criptă de informații. Producătorii o/îl (mai cu seama "îl" - "o" creează o notă discordantă de pre-fabricat)  numesc în termeni ceva mai pretențioși, și trece în cataloagele online ale COLOP drept Silver Effect. Inspirată și întodeauna la îndemână, măzgălește foile, posterele, revistele, ziarele și tot ceea ce este indispensabil vieții sociale a oamenilor. Articole, cărți, referate și studii ștințifice, după cum afirmă cercetătorii și ne place și nouă să o susținem în fiecare zi, ne învață cum să gândim și să judecăm ideile, conceptele, știrile obiective devenind și ele un deja-vu al manipulării mediatice. Ei bine, ștampila autonomă îndeamnă la emancipare și folosirea principiului: "think outside the box". E ușor să fii "o vacă de muls" pentru toată lumea, însă este semnificativ mai greu să te supui propriilor tipare, când ai o influență turbulent manifestată de toți cei care ți se cred superiori intelectual. Gândește liber, și arată-le tuturor că tu faci asta! Ne îmbrăcăm cum ne spun designerii. Iubim, cheltuim și ne îmbolnăvim după predicțiile zodiacale, și tot așa... Avem spiritul ăsta dezvoltat de turmă.

Ștampila autonomă îți spune să fii independent "în cuget și simțiri". Pare nebunesc, dar este o exagerare voita. Câteodată ne ghidăm după lozinci, și...e cel mai sugestiv slogan, putând deveni ușor un automatism. Pe mine asta mă inspiră: libertatea de a înțelege și de a spune lucrurilor pe nume. În plus, pixul cu ștampilă Silver Effect are un aspect atractiv, clasic, elegant și, evident, este ușor de transportat. Vi le puteți personaliza prin gravură laser, rezultând astfel o suprafață lucioasă și strălucitoare, mult mai atractivă comparativ cu ștampilele obișnuite.

Cu alte cuvinte, poți scrie oriunde ce îți vine, poate propria poveste, propriile argumente sau opinii…fără limită de rânduri sau variante ajutătoare. Ai stilul tău, viziuni și convingeri diferite, țărmuite în împrejurări neașteptate. Pune-ți amprenta pe ele, și arată că ești original. Nu e spot publicitar, și nici îndemn liberal. E…ștampila autonomă. Sunt liber profesionist în rime… Fii și tu artist! Pune-ți ștampila pe ceea ce te reprezintă!

P.S. Articol redactat în cadrul concursului SuperBlog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu